hello world!
Published: 16 maart 2022

Vacature autismecoach

Kom jij ons team versterken?


Vanwege uitbreiding en een oplopende wachtlijst zoeken wij een enthousiaste nieuwe Autismecoach voor 20 tot 32 uur.

Autismecoaching Zuid-West is onderdeel van Logopedie & Stottercentrum Zuid-West. Onze hoofdlocaties zijn gevestigd in Goes, Middelburg en Zierikzee. We werken in een klein, ambitieus en hecht team, met veel enthousiasme en een open blik!

Autismecoaching

Bij ons centrum kunnen kinderen, hun ouders en volwassenen met autisme terecht voor coaching, ondersteuning en begeleiding. Iedere cliënt is voor ons uniek. We werken systeemgericht en op maat. Dat maakt ons werk persoonlijk, uitdagend en waardevol.

Als autismecoach werk je deels op (één van) de hoofdlocaties en deels ambulant bij gezinnen thuis. Ons werkgebied beslaat heel Zeeland. Onze autismecoaches hebben de Post HBO opleiding gevolgd tot Autismecoach. Deze opleiding bieden we jou ook als jij ons team komt versterken!

Hoe ziet een willekeurige werkdag er bij ons uit?

Je begint de dag met het teamoverleg. Hierin bespreek je casussen met het team dat bestaat uit een logopedist-autismecoach, een pedagoog-autismecoach en een gedragsdeskundige. Daarnaast worden gevolgde cursussen en interne ontwikkelingen besproken en is er voldoende tijd voor ieders inbreng en vragen. Vervolgens heb je samen met de gedragsdeskundige een intake met een nieuwe cliënt. Na een gezellige lunch vertrek je voor een huisbezoek naar een gezin waar je een kindje met autisme en diens ouders begeleidt. Terug op de praktijk werk je, na een theetje gedronken te hebben met je collega’s, je dossiers bij. Als laatst heb je een afspraak met een logopedist uit het team. Zij loopt vast binnen haar behandeling van een cliëntje met autisme en vraagt jou om hulp en advies.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals onder andere:
  • Een uitstekend salaris
  • Pensioenopbouw
  • Vakantiegeld en opbouw van vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
 • We stellen een laptop en telefoon ter beschikking, zodat je ambulant je werk kunt doen.
 • We nemen een deel van de administratie uit handen, zodat jij je zoveel mogelijk kunt richten op je cliënten.
 • Kwaliteit vinden we belangrijk! We vergoeden cursussen en deelname aan een intervisiegroep. Daarnaast krijg je naar behoefte coaching en hebben we wekelijks teamoverleg. Zo houden we elkaar scherp en up-to-date.
 • En last but not least; een gezellig en hecht team met de leukste teamuitjes!

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Wij zoeken een betrokken, zelfstandige, initiatiefrijke en vooral een enthousiaste en gezellige collega met passie voor ons vak en onze cliënten. Ervaring met onze doelgroep is een pre, maar zeker geen must. Je affiniteit met de doelgroep is het belangrijkst!
 • Je bent in het bezit van een HBO diploma Social Work (SPH, MWD of Pedagogiek) en je bent SKJ-geregistreerd.
 • Je kijkt er naar uit om de Post HBO opleiding tot Autismecoach te volgen!
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto, zodat je onze cliënten ambulant kunt bezoeken.

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 1 april naar info@autismecoaching.nl of bel voor meer informatie naar onze teamleider Nicole van der Weele-Weijgers, 06-34401171.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *